Stadsbrouwerij Tilburg

Een eigen bier...

Voor je vriendengroep bijvoorbeeld. Of met je familie of collega's. Voor een speciale gelegenheid, zoals een kampioenschap, een jubileum, een bruiloft  of een geboorte...
Bij Stadsbrouwerij Tilburg brouw je 30 liter óf 130 liter van je eigen bier, op fust of fles, naar eigen smaak en met een eigen naam en etiket! 

Maar, hoe gaat dat in zijn werk?

Bier brouwen behelst meer dan alleen wat mout, water, hop en gist in een teiltje gooien. Als je bij Stadsbrouwerij Tilburg komt brouwen, wil je natuurlijk het beste resultaat! We bieden 3 verschillende pakketten voor onze mede-brouwers:

Pakket #1 - 30 Liter

Jullie gaan brouwen met de kleine Blichmann-installatie. De sessie duurt ongeveer 3 uur (incl proeverij en hapjes) en het resultaat is 30 liter zelfgebrouwen bier, wat je uiteindelijk natuurlijk meeneemt! Kosten zijn € 250,= (excl etiketten) en je kunt met maximaal 4 personen de brouwsessie volgen.

Pakket #2 - 130 liter Stadsbrouwerij-bier

Jullie gaan brouwen met de grote installatie! De duur van de brouwsessie is van 10u00 tot 17u00 en is inclusief lunch en proeverij. We brouwen een bier voor Stadsbrouwerij Tilburg en leggen tijdens het brouwen het hele proces uit. Je gaat dan zonder eigen bier, maar met een hoop kennis naar huis. Kosten € 70,= per persoon

Pakket #3 - 130 liter eigen bier

We gaan aan de slag met het brouwen van je eigen bier in de grote installatie. Hiervoor gaan we eerst het recept bepalen en vervolgens is de brouwsessie van 10u tot 18u bij de Stadsbrouwerij. Inclusief lunch en drankjes. Het resultaat is 130 liter eigen bier. Kosten vanaf € 900,- excl btw.en etiketten.


Neem gerust contact met ons op!

Zij gingen je voor:

Stadsbrouwerij Tilburg Vrouwen met Hopliefde
Stadsbrouwerij Tilburg
Stadsbrouwerij Tilburg Beeldhouwers
Stadsbrouwerij Tilburg Beeldhouwers IPA
Stadsbrouwerij Tilburg Brouw je eigen bier
Stadsbrouwerij Tilburg brouw je eigen bier