Stadsbrouwerij Tilburg

Een eigen bier...

Voor je vriendengroep bijvoorbeeld. Of met je familie of collega's. Voor een speciale gelegenheid, zoals een kampioenschap, een jubileum, een bruiloft  of een geboorte...
Bij Stadsbrouwerij Tilburg brouw je 150 liter van je eigen bier, op fust of fles, naar eigen smaak en met een eigen naam en etiket! 

Maar, hoe gaat dat in zijn werk?

Bier brouwen behelst meer dan alleen wat water, hop en gist in een teiltje gooien. Als je bij Stadsbrouwerij Tilburg komt brouwen, wil je natuurlijk het beste resultaat! Twee keer per maand is er ruimte voor het brouwen van een biertje bij Stadsbrouwerij Tilburg. Schrijf je dus op tijd in! 

Stap 1

Allereerst kom je langs voor een kennismaking en 'proefavond'. We gaan samen proeven en bepalen wát voor biertje jullie willen brouwen. Een zware IPA? Een blonde citra? Of juist een lekker, zomers pilsje? Alles is mogelijk! Op basis van dit gesprek bepalen én halen wij de ingrediënten voor de brouwdag.

Stap 2

Dan is het zo ver: de brouwdag. De brouwmeester heeft alle ingrediënten voor jullie gehaald en zorgt ervoor dat de brouwerij spik en span is. Samen gaan jullie een hele dag je eigen bier brouwen, op basis van het gekozen recept. Uiteraard hoort hier een lekker lunch en een drankje bij!

Stap 3

Natuurlijk ligt het aan het biertje dat jullie gekozen hebben, hoe lang je moet wachten tot het bottelen. Jullie komen terug om zelf je bier in flesjes en/of fusten te doen. Deze flessen en fusten worden door de brouwmeester verzorgd! In totaal zullen jullie minstens 150 liter bier mee naar huis nemen. 

Prijs

Minstens 150 liter van je eigen bier brouwen, in 3 dagen, inclusief ingrediënten, drankjes, lunch, fusten en/of flessen kan vanaf € 850,-
Neem gerust contact met ons op!

Zij gingen je voor:

Stadsbrouwerij Tilburg Vrouwen met Hopliefde
Stadsbrouwerij Tilburg
Stadsbrouwerij Tilburg Beeldhouwers
Stadsbrouwerij Tilburg Beeldhouwers IPA
Stadsbrouwerij Tilburg Brouw je eigen bier
Stadsbrouwerij Tilburg brouw je eigen bier